seg temperaturstegring

Jag tar temperaturen varje morgon. Det gör jag för att det är intressant att se om jag kan se ett mönster och det gör mig glad när jag ser att kroppen fungerar och om den inte gör det så kan jag föra det vidare till min akupunktör. Fick förresten ett jättebra mail från en akupunktör i Härnösand som verkar ha mycket erfarenhet av barnlöshetsbehandling och han bekräftade för mig att det ofta rör sig om så kallad Qistagnation och blodstas som ligger till grund till problemen.

Min temp håller sig kring 36.2 innan ÄL och nu efter jag tror att jag haft ÄL så stiger den sakta sakta uppåt... Nu ligger den på 36.4. Jag misstänker att det inte är helt som det ska vara. Det ska ske en tydlig ökning om det varit en stark ägglossning, har jag förstått det som.

Vi ser nu mer och mer fram emot att få åka till Åbo och snart kommer jag ändå få ta en spruta, Procren som gör att all min naturliga ägglossning stannar av. Det gör man för att det inte ska vara några störande element inför äggdonationen. Därför spelar det ju snart ingen roll hur min kropp fungerar. Den kommer ju ändå sättas på nolläge så att säga. Det viktiga är att jag mår bra allmänt och det gör jag faktiskt.

Jag har fått ett jobb på 65 % från och med den 18 mars och det känns jättebra! Precis som jag ville ha det. Då kan jag använda resterande tid till att arbeta med vårt företag! Vilken tur att jag sa upp mig från 1177.

4 kommentarer:

 1. Jättegrattis till nya jobbet! !! ! Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till nya jobbet! Och det kommer att bli bra med Åbo, det har inte längre med din ålder att göra, det är helt å hållet upp till ägget du får (men visst är det väldigt bra att du mår bra, inte minst bra för psyket)!
  Önskar dig en fin helg (men förhoppningsvis vårväder)!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad heter akupunktören i H-sand? intressant. Kanske borde besöka honom/henne då.
  Lycka till i ÅBO.

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis till jobbet Anne! Vad skönt att det löser sig. Jag ser verkligen fram emot att följa er resa till Åbo och resan efter det. <3

  SvaraRadera