v 35 (34+5) Livliga rörelser - annorlunda känsla

Idag har Flingan rört sig nästan hela dagen med korta pauser. Tror att hon ägnade hela föregående natt till sömn. Det har hänt något i magen idag men kan inte riktigt sätta fingret på vad. Jag känner sparkar upptill igen! Kanske har hon redan vänt sig om vi har tur. Dessutom har det varit en enorm aktivitet idag som sagt, vilket jag inte känt de senaste dagarna alls på samma sätt. Idag känns det också lite lättare att andas. Framförallt känns det lättare att äta. Jag kunde äta mycket till kvällsmat utan att få svimningskänslor efteråt. Det har ju varit så hela graviditeten, att så fort jag ätit något så trycker det antingen på aorta eller vena cava så jag har knappt kunnat sitta efteråt, ibland knappt kunnat stå. Det har varit en plåga två timmar efter maten och varje gång så har jag förbannat mig själv för att ha ätit för mycket men jag är ju hungrig samtidigt och längtar efter mat. Idag är det som att magen sjunkit lite (eller så är det bara inbillning).

På onsdag får vi se hur det står till. I och för sig kan hon ju hinna vända sig en gång till. Jag fick nämligen reda på igår att barnmorskan här på barnmorskemottagningen har en UL-apparat där de kan titta hur barnet ligger.

Som ni lägger märke till så skriver jag hon nu. Vi är ganska säkra på att det är en hon men helt säker kan vi ju inte vara då ingen läkare sagt med 100 % att det är en flicka. Å andra sidan kan de säga något med 100 % övertygelse också men så visar det sig att det ändå att det är motsatsen! På de UL-bilder vi sett så drar vi den slutsatsen. Om det är en pojke så blir ju det en glad överraskning!

Tack för era fina kommentarer! De ger mig hopp! Kram från mig till er alla!

3 kommentarer:

  1. Det låter som att hon vänt sig rätt, iom att det känns lättare att äta. Hoppas att hon gillar det läget och stannar kvar där (åtminstone några veckor till)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att FLINGAN själv verkar ha vänt sig rätt. Då hoppas vi på att det snart är onsdag och tid för ultraljudet! Håller tummarna!! Kram Maja

    SvaraRadera
  3. Hoppas att det går fint idag och att bebis har vänt sig rätt! Tänker på dig! kram vi 5

    SvaraRadera