Huvudet ner!

Åh finaste lilla Flingan har lagt sig tillrätta med huvet ned nu. Hoppas det är ett läge hon kommer stanna kvar i. Barnmorskan sa att hon kände huvudet nedtill och att det var rörligt. Därefter kollade hon med ultraljud och mycket riktigt så hade Flingan vänt sig rätt. En otrolig lättnad spred sig inom oss!

Käraste fina unge. Ligg nu kvar där är du snäll. 

Vi längtar så efter dig vårt älskade barn. Tusses efterlängtade syskon! Kanske är det bara två veckor kvar nu. Kanske är livmodertappen på väg att mogna redan nästa vecka i v 36, vi ska till en läkare då. Men det kanske är att hoppas för mycket. Vi har en tid inbokad i V 37 för att göra en vaginal undersökning och ställningstagande om induktion.

 Vi blev så glada så vi sjöng Flingsången!!

22 kommentarer:

 1. Låter underbart för er <3. All fortsatt lycka <3 kram Ulrica

  SvaraRadera
 2. Åh vad härliga nyheter!! ❤️ nu flingan lyssnar du på mor o far o ligger kvar där!! /Helena

  SvaraRadera
 3. Ouiiiii!!!! Härligt! Booboopidoo på er ♥

  Kramar från Annelie på annersia

  SvaraRadera
 4. Ni är underbara. Heja flingan och fina flingmamman! Nu är hon snart här! <3. Kramar från Elin i Malmö

  SvaraRadera
 5. Åh grattis till Flingans huvud ner :) Vad skönt!

  Läste precis följande i boken "du ska bli pappa" an Dick sundvall, under kap v 36. "Nu blir rörelserna från fostret naturligtvis mindre, eftersom att kroppen kommer att befinna sig i det här läget fram till födseln". Inte helt okej va? Jag känner verkligen inte Pyret mindre, tvärtom, däremot är rörelserna annorlunda än tidigare.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att hon ligger rätt! Nu är det inte långt kvar... Så spännande! Håller mina tummar så hårt så hårt för att slutspurten ska bli någorlunda njutbar;-).
  Kram

  SvaraRadera
 7. Två veckor! Hoppas de kommer gå fort fort fort för er! Jag räknar ner tillsammans med er. Kram K

  SvaraRadera
 8. Tjoooohoooo vilken grej och vilken fiiiiiiin Fling-sång av er!! :-D
  /"Blingbling"

  SvaraRadera
 9. Ja det är ren och skär glädje att gå in här varje gång. Så nära, så spännande. Blir lite sugen på att vandra den resan en gång till när jag läser. Tänk vilken vacker vår det är. Vilken vacker sommar vi har framför oss. Följer varje steg du tar, ni tar. Kärlek till Flingan och hennes föräldrar <3

  SvaraRadera
 10. Å vad söta ni är! Livsglädjen smittar! Det ska bli så roligt att läsa er blogg med en massa bäbis-trams och uppdateringar! Ni kommer att få världens finaste bebis det är ett som är säkert i alla fall! Kram!

  SvaraRadera
 11. Underbart! Ni är sååå härliga!! Heja Flingan och Flingans mamma och pappa! Jag gläds med er! Kram Eva i Göteborg!

  SvaraRadera
 12. Så goa ni är! Fin sång, stunden av glädje går verkligen fram. Inte långt kvar. Allt gott till er!

  SvaraRadera
 13. Hej, så kul och givande att hitta din hemsida. Så fantastiskt att se att du snart bli mamma! Jag följer Aten tråden sedan länge och sett dig där ibland. Jag skulle så gärna vilja fråga dig angående pravidel, hur länge åt du pravidel och åt du detta vid IVF behandlingen också? Hur lågt blev det innan du slutade?

  Jag har haft 6 missfall ( inklusive med immunbehandling) Nu har vi valt att gå vidare med surrogatmödraskap och skall om ca 2 veckor starta IVF behandling för detta. Precis innan vi beslöt att starta surrogatmödraskap så fann man ett förhöjt prolaktin värde på 40, så därför har jag ätit pravidel i 4 veckor nu och undrar om vilken information du sfick om man ska fortsätta med pravidel under IVF behandlingen eller om man ska sluta innan start. Kan det vara en fördel eller nackdel för hela processen. Skulle vara så tacksam om du ville och kunde svara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag åt pravidel under IVF-behandlingen. Däremot bytte jag sen till Norprolac som också är mot förhöjt prolaktin då jag tappade mycket hår av pravidel. Men även norprolac åt jag ända tills den dagen det visade pos. på grav testet! Det var mycket viktigt att göra det och även kolla med blodprover med jämna mellanrum hur jag låg till så jag varken åt för mycket eller för lite medicin.

   Ditt värde är ju verkligen inte mycket förhöjt men ändå av vikt för fertiliteten att få ned. Så, ja, man ska ta medicinen genom hela behandlingen. Kram och stort lycka till i fortsättningen - beklagar verkligen att du har behövt gå igenom så många missfall... <3

   Radera
 14. Vad skönt att Flingan vänt sig. Eftersom det hunnit bli april idag så vill jag bara säga grattis på Flingas födelsemånad =)

  SvaraRadera
 15. Så himla spännande, och guuuuuuuu vad ni är söta <3
  /Linda

  SvaraRadera
 16. Så härligt underbart!!! En stor lättnad att flingan vänt sig!! Jag är så glad för er skull!! Vi är ledsna vi har gjort vårt tredje misslyckade ivf-försök! Du ger mig hopp att det går! Kram till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ge inte upp! Lycka till från mig! Kram

   Radera
 17. Hej Anne,
  Härlig med goda nyheter <3
  Bara undrar om du har fått mina meddelande.
  Kram
  mba12

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack!! Var har du skickat medd?

   Radera