Kärleksfullhet

Igår grät jag i bilen hem för jag var så slut. Ikväll släcker jag snart lampan, somnar in med öppet fönster, känner den sköna sommarvinden komma in som en ljuv fläkt och jag kan känna kärlek till alla människor. Det är bara en skön känsla. Vi har lyckats genomföra tre stycken levande melodikryss hos oss, tre onsdagar i rad och det har blivit en succé. Det har varit väldigt lyckat och uppskattat.

Jag känner mig nöjd och glad med det men väldigt väldigt slut. Nu har vi bestämt att ha café öppet endast lörd och söndag och endast TVÅ helger till för den 13 augusti är det dags att få tillbaka ett eller två embryon! Nu på måndag blir det VUL i Hudiksvall på gyn. Då ser vi om allt är ok! Men tänk, det är snart dags att ruva igen...

Ikväll gjorde jag en sommarrulle som bestod av jordgubbar, bigarråer och vinbär tillsammans med lemoncurd och grädde. Det var en förträfflig kombination!

Sommarrulle med röda vinbär.

3 kommentarer:

 1. Ser väldigt smarrigt ut! Lemoncurden gör sig nog bra i det söta. Inte långt till ET nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Har du en blogg med? Försökte gå in på din profil men det gick inte...Lemoncurd med grädde var bedövande gott!

   Radera
 2. Jag vet att det är jobbigt för dig med "oss" just nu och jag förstår dig alltför väl. Vill ändå titta in, skicka ett hoppas inför nästa försök. Har tänkt på dig så många gånger sista tiden. Jag kan aldrig förstå men att bara snudda vid tanken på vad du genomgått är så fruktansvärt. Skickar all kärlek och lycka till dig! Må det få gå bra snart. Stor varm sommarkram!

  SvaraRadera