Insikt och uppstart inför FET

Skulle vilja skriva ett långt inlägg. Men jag ska sova. Tråkigt men måste sova.
Har bakat mycket ikväll. Trött och slut i kroppen.

Fick en insikt häromdagen. Den handlade om hur jag hela livet funderat över vad jag ska jobba med, syssla med och varför jag egentligen inte satsat på det jag ville från början nämligen teater och sång. Det har att göra med att mitt liv har inte gått ut på att jobba för att bli bra på något utan mitt liv har gått ut på att jobba på att älska mig själv och bli trygg i mig själv. När det inte finns självklart i grunden så är det svårt att sträva efter något annat. Låter som något som man lätt skulle fattat för länge sedan men jag fattade häromdagen varför jag inte har suttit i timmar och övat på gitarr t.ex. eller gått in för något annat kreativt utan jag har suttit i timmar och flämtat över min ångest istället.

Cykeldag 3 idag. Började med fragmin igår. Började med Trombyl i förrgår och progynon. På cykeldag 13 ska jag göra Ultraljud. Runt den 12 augusti blir det FET (Frozen Embryo Transfer).

Nu måste jag gå och duscha så att mannen slipper känna surströmmingsdoften i hela mitt ansikte när han kommer hem på morgonkvisten. 

4 kommentarer:

 1. Tänker på dig&Krister,och håller tummarna,och alla fingrar,för er,inför FET!Kram från Ylva Berglund(Agnetas väninna):-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ylva! Jag funderar så vilken ylva du är... Bor du i Söderhamn? Kram!!

   Radera
 2. Det är inte alltid så lätt att tänka rätt i alla livets frågor....men det låter ju jättebra att du nu har kommit till den insikten som du gjort! Att få göra det i livet som man v-e-r-k-l-i-g-e-n brinner för är för mig superviktigt och att ha sitt intresse som jobb och sitt arbete som intresse är få förunnat - ja det är faktiskt något som jag själv haft turen att få vara med om.
  MEN just inom min bransch (som för övrigt ligger väldigt nära din önskan om teater och musik) så har det inneburit perioder av arbetslöshet - ibland riktigt långa sådana.
  Så...under den tiden som du jobbat på att försöka älska dig själv och bli trygg i dig själv, ja då har jag våndats över varför jag istället inte valde en "trygg inriktning" i arbetslivet som hade gett mig ett fast och stadigt jobb där jag på så sätt hittat en ekonomisk trygghet - både nu och i framtiden - som jag nyligen insett att jag saknar.
  Men å andra sidan är jag glad över att jag valde att göra det som hjärtat sa till mig att göra istället för det som min hjärna önskade...för det är min riktlinje i livet att göra det man känner för och jag är glad för att det verkar som du också kommit fram till den insikten! :-)
  /Blingbling :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag valde ju sjuksköterska mycket på grund av att jag inte hade armbågar tillräckligt att slå mig fram i teatervärlden och skaffa mig jobb. Då blir det tryggare just att veta att man får en inkomst, särskilt när man som jag dragit på mig massa utgifter. Jag är mycket närmare idag det jag vill göra men fortfarande är det något inom mig som pockar på och vill blomma ut. Jag ska ta reda på vad det är :-)

   Radera