Vänskap, hopp och behandlingsstart

Har världens finaste vän på besök. Med världens finaste son. Hon ser bilderna på Tusse som vi har i vårt hus. Tusse som finns med oss här. Hon ser bilderna och kommenterar och tar in. Hon tar in hela mig och mitt liv och Tusses närvaro. Så otroligt betydelsefullt. Så betydelsefullt att det rör mig till tårar om och om igen. Tillsammans gråter vi, hon och jag och pratar om framtiden. Vi talar om möjligheten till ett syskon till Tusse. Hon ger mig styrkan att våga bryta inlåst bana. Våga byta spår och tro. TRO!

Idag fick jag mens efter 10 dagars behandling med Primolut-Nor!! I morgon dag 2, börjar jag sprutbehandlingen. Efter 7 dagars sprutbehandling blir det blodprov och efter 10 dagar ett nytt ultraljud. Det bästa av allt är att den läkaren som skrev in oss jobbar om 10 dagar! Det innebär att vi kommer få träffa den som är mest empatisk av dem och bara tanken på det gör mig glad!

4 kommentarer:

 1. Härligt med vänner som förstår och som man kan skratta och gråta tillsammans med.

  Nu hoppas jag att det inte är några mer hinner ivägen för ett syskon till Tusse i slutet av detta år.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt, då är du/ni på åter på gång ! Bara de faktum i sig, vilar ju på ett fint hopp. Underbart befriande, när någon bryter ens "skal" och plockar fram ens kärna igen..så man tillåter sig tro och växa.
  Kram T

  SvaraRadera
 3. Vad skönt både med vänbesök och med mens och behandlingsstart. Hoppas verkligen att det går bra nu!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Lycka till nu då! Hoppas att det kommer att visa bra på ultraljudet och att du kan hålla fast vid känslan av att TRO på att det kommer att gå bra!! KRAM

  SvaraRadera