Ingen nytta och spraydag 14

 
Jag gör ingen nytta, sa jag till K.
Han svarade, men vadå? Du håller ju på att producera ett barn, då gör du väl nytta?

På jobbet har jag gjort mycket, men när jag kommer hem så tappar jag hjärnan. Krister sliter med en Faktum köksö. Vi har köpt halva ön, så att säga, så nu  är det en massonitskiva på baksidan. Den har Krister bestämt sig för att sätta fina baksidor på. Det är bara det att skruvarna är för långa så de nästan går igenom de klarröda baksidorna. De klarröda baksidorna är påhittade att de ska sitta där för att göra baksidan lika fin som framsidan tills ön någon dag blir fullfjättrad, nämligen hel med en dubblett. Han har även åkt hela Söderhamns kommun runt för att leta en svart gummilist att skarva baksideplattorna med, så det ska se snyggt ut. Sån är han min älskade man!

Nu till IVF behandlingen. Idag har jag sprayat i 14 dagar. Då händer det något konstigt. Det är som om jag ska ha mens igen!! Jag hade det ju för 14 dagar sedan. Det som är ännu mer konstigt är att det finns ingenstans att läsa om detta. Jag har googlat som en tok på internet och det finns ej heller någon att ringa och fråga.

Är det vanligt att man börjar blöda efter att ha börjat spraya på dag 1 i cykeln? Det borde väl vara fler än jag som varit med om det. Då borde man väl kunna upplysa om att det kan hända? Det viktigaste av allt, vad beror det på?


6 kommentarer:

 1. Jag önskar jag kunde hjälpa dig, svarat på dina frågor. Men jag kan inget om det. Men jag hoppas att du snart får dom svar du söker.
  Kan tänka mig att köksö a la Krister kommer bli hur bra som helst. Sov gott kram

  SvaraRadera
 2. Jag sprayar också just nu, sen 19dgr tillbaka.. Började på cykeldag 21.och fick blödning ungefär när mensen skulle kommit.Sägs vara vanligt. Men hur det är när man börjar på dag 1, vet jag tyvärr inte. Men kan ju säg att jag längtar efter att få börja med sprutorna. Har kronisk huvudvärk och lågt humör denna spray omgången.
  /T

  SvaraRadera
 3. Det är bara att stå ut till måndag då jag kan få kontakt med kliniken. Jag är oroad över att jag senaste månaderna haft mens var 14 dag... det bådar inte gott tycker jag. Det som gör mig uppretad i sammanhanget är att det står överallt hur viktigt och helt rätt att få en blödning efter ca 14 dagar när man börjat spraya på dag 21 men det står inget om hur det ska bli när man börjar spraya på dag 1... så himla knasigt.

  T! Låter jättedrygt att ha huvudvärk så!! Stackare! När ska du ta blodprov? När får du börja spraya? Tänk då är vi väldigt nära varandra i processen!! Hoppas hoppas för oss!

  Lisis, fina lisis... sett din fina mage! Längtar med! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja det låter ju jobbigt. Men blödningsstrul är ju inte helt ovanligt.De kan säkert lugna dig på kliniken ! Ja vi ska till vår klinik på tisdag och jag hoppas jag får börja ta sprutor då ! Innerligt spraytrött:(

  Ja hoppas, hoppas innerligt för oss !! Kram T

  SvaraRadera
 5. Snart har du ett frö som gror, bara du fortätter tro :)

  SvaraRadera
 6. Tack för besöket på min sida! Läser din historia och vad fruktansvärt. Kan bara hoppas att ni ska få lyckas nu.
  Kram!

  SvaraRadera