Kronprinsessan Viktoria

Kan inte. Vill inte. Men. Så idag så kom tanken ändå. En bitter tanke ur djupet av en smärta. Kronprinsessan Viktoria får säkert göra minst ett ultraljud i månaden. Hon får säkert göra 3D UL med total genomlysning av moderkaka och navelsträng. För vad skulle hända om Kungahuset drabbades av en katastrof?

Alla har inte lika värde. Det är bittert och sant och det gör så satans ont.

4 kommentarer:

 1. Och du har så jätte rätt i det här. Samma sak har jag också tänkt på redan, att hennes oro blir säkert inte nonchaleras som det hände med min med Andor.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har tänkt samma sak... Nu får jag i och för sig hur många ultraljud jag vill (i stort sätt) men tror inte att jag någonsin kommer att få göra ett 3D. Men då har jag ju också fött ett dött barn.
  Självklart så tar de ju även Viktorias oro på största allvar, förstå om du är den barnmorskan som nekar henne att få komma in och kolla och det sen skulle hända något lär ju inte dröja länge innan skvallertidningarna har tagit reda på vem det är...

  SvaraRadera
 3. Precis, vad skulle hända då? ojojoj vad hon skulle få en massa skadestånd mm mm. Det där har jag och Peter också disskuterat. Hon får säkert hur många extra kontroller som hon vill. Som sagt, alla har inte samma värde. Tragiskt!

  SvaraRadera
 4. Åh, den där tanken har jag tänkt tusen gånger. Den må vara bitter. Men sann! Och eftersom den är sann, är den okej!

  SvaraRadera