vem jag är på riktigt

 
Alla är i sina världar. En upplevelse av att ni är långt borta. Eller är det jag som är långt borta från er?

Igår var jag långt borta men ändå nära ett brinnande ämne. Jag var på högskolan i Gävle, kände kontakten med glädjen att få leka igen men den dog hastigt bort då lekkamraterna inte ville samma sak som jag.

Och i torsdags fick jag det ännu klarare för mig hur jag faktiskt svikit mig själv genom de val jag gjort i livet. Inte på alla punkter nej, inte alls. Men på en stor punkt nämligen sveket att utbilda mig till sjuksköterska mot min innersta vilja. Hur kan det gå till, tänker ni då? Hur kan man gå en hel utbildning mot sin vilja? Det kan faktiskt bli så om det är för grumligt för att se ned till botten. Därför blir det så att man koncenterar sig på att hålla huvudet över vattenytan och lyssna på vad omgivningen säger åt en att göra.

Nu kan jag se botten. Nu står jag även med stadiga ben där och behöver inte kippa efter luft. Nu är jag redo att se efter vem jag är på riktigt. 

Just nu är det även andra saker som cirkulerar i mitt huvud som ni vet. Det är snart två veckor sedan jag hade positivt utslag på ÄL testet. Gissa vad som pågår i mitt huvud? 

Google adsense tog bort annonserna på min blogg. Då ansåg nog att annonserna klickades på, på fel sätt...


4 kommentarer:

 1. Livet går inte ut på att hitta sig själv utan av att skapa sig själv!
  Du är mitt i livet och har all möjlighet att "skapa" dig själv. Vad skönt ändå att du insett att du valt vägar efter andras viljor, så att du nu kan börja följa din egen :)
  Jag hoppas så att det finns ett plus på stickan inom den närmaste sträckan på vägen :)
  Varma kramar till dig Anne// Jessica. E

  SvaraRadera
 2. Å, så spännande! Ägglossningstankarna alltså. Hoppas vi kan få till kolliderande världar snart vännen... jag vill leka! :)

  SvaraRadera
 3. hoppas att du får möjlighet att testa och få se ett fint plus.

  SvaraRadera
 4. Du är världens bästa Anne, och klok. Dina tankar är sån inspiration för mig.

  Kram!!

  SvaraRadera