Blodprov och skratt

Tack snälla ni för era kommentarer! Jag var tilll läkare igår och har tagit blodprover nu för järn, B12,TSH, Glukos mfl. 

Vi får väl se vad de visar. Annars är det väl som några av er skrivit med. En enorm omställning OCH faktum är att jag har oerhört svårt att slappna av på nätterna när hon sover.  Har svårt att länna över till Krister. Men bestämde mig för att skärpa mig med det igår så det känns bättre med det. 

Inatt åt Klara bara var sjätte timme. Hon sover lugnast på förnatten så det är då vi egentligen ska passa på att sova :-o

Igår valde vi emellertid att titta på Maria Bloms senaste film: Hallå, Hallå. Väldigt väldigt fin film med fantastiska skådisar!
Det är så härligt med människor som skrattar mycket. En av karaktärerna i filmen gjorde det. Fnissade så fort hon sa nåt. Igår träffade vi ett trevligt par som också är så, fulla av skratt helt enkelt. 

Ska börja samla på såna människor tror jag ;-)

På tisdag kommer Friteatern hit och spelar sin föreställning Hässja. 

Ska göra rulltårta med apelsin och jordgubbar till fikat. 

Snart får vi börja använda storlek 2 på blöjorna. Alltså lämna newborn blöjor. 

Vi har fått en tid hos ögonläkaren till Klara. Det kan hända att hemangiomet som hon har under ögat kan komma att trycka på synnerven. Bäst att kolla upp. 

Nu ska här ätas blodpudding. 

Kram från oss

7 kommentarer:

 1. Gud va skönt att höra att du har varit till läkate
  Kraaaaaam
  Lycka till

  SvaraRadera
 2. Hoppas det löser sig nu när du varit hos läkare.
  Ibland är det inte så mycket som ska till.
  Vad GOOO Klara är.
  Hoppas hemangiomet är av den lindriga formen.

  Ha det bra med allt.

  SvaraRadera
 3. Klara är så bedårande söt! Kram. (Snart lycklig i Aten-tråden)

  SvaraRadera
 4. Oj, det var ett tag sedan jag besökte dig här. Ditt genetiska har jag läst längre ner :) Det är ju smått fantastiskt, att det liksom bestämde sig för att funka helt plötsligt. Jag ryser. Och ändå vet ju jag att kärleken till barnet är den största oavsett. Läser om din blodförlust. Du minns kanske att jag också hade ett väldigt lågt blodvärde. Jag åt "blodbröd" (heter väl paltbröd), tunnbröd med smör. Jättegott och i princip det enda jag åt för att få upp värdet. Ville inte ha järntabletterna, livrädd för förstoppning då - om du förstår :) Det ÄR rörigt i början, tyckte jag också. Tror jag de flesta tycker och du hade ju lite stökigt med amningen också. Men det blir mer och mer stabilt ju längre tiden går, lovar. I efterhand har allt plötsligt gått så fort. Jag försöker njuta av här och nu (så gott jag nu kan). Hoppas du ska må bättre snart. Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Hej gulliga Anne! Så fina ni är lilla Klara och du. Hur går er vardagslunk nuförtiden? Jag tänker på dig och hoppas att ni alla mår bra! Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Hoppas allt är bra med er allihop och att ni njuter av sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HEJ!! Jo allt är bra, det är liksom så mycket jag vill skriva så jag sätter mig inte ned och skriver, tar mig inte tid för det. Blodproverna visade inget... Hoppas du har en skön sommar!!

   Radera