Små Flingbuffar

Känner dem. Det gör jag. Äntligen. Jag känner hur Flingan grejar runt lite och buffar och det är ljuvligt. Så enormt fantastiskt. 

Vi var till BM i måndags och hjärtslagen var då 156. Därefter var vi till Förlossningen och hade ett samtal med en barnmorska. Det var bra att få gå igenom förlossningen med Tusse och planera lite inför framtiden. Vi fick gå in i förlossningsrummet där vi var den 18-19 april 2011. De har bytt ut sängarna till väldigt moderna. Krister ser fram emot att slippa ligga på en skruv om han ska ligga bredvid mig. 

Det blev tårar blandat med en stark intensiv längtan. Tänk att få ligga där och få upp det där varma knytet på mitt nakna bröst! Tänk vilken fantastisk känsla!!

6 kommentarer:

 1. Åh så härligt ja tänk som mycket underbart som ni har så nära framför er nu ju. Det är helt fantastiskt och jag blir så glad för er skulle så jag får tårar i ögonen.

  Kram T

  SvaraRadera
 2. Samma här, jag läser, tänker och läser igen! Får också tårar i ögonen. Härliga Anne och Krister: Må allt gå er väl!!!! Kram Eva!

  SvaraRadera
 3. Två ord kom till efter att jag läst din text: Vackra längtan!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt med flingbuffarna :)

  Ja, nu tar jag ju både prednisolon och trombyl. Fragmin ville gynekologen i Sthlm egentligen att jag skulle ha, men lite hastigt och lustigt så sa hon att vi struntar i det för att då behövs kontroller på sjukhuset (enligt henne). Därav äter jag alltså trombyl och prednisolon varje morgon, och kommer fortsätta med det till v 12 ifall jag nu är gravid. Är fullkomligt livrädd för ett till missfall nu :/
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kom in här av en slump och har läst i bloggen och är rörd.
  Önskar er all lycka<3
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Underbart! Med tanke på hjärtslagen så tror jag på en liten lillasyster :)

  SvaraRadera