Lite bloggpaus

Jag har tagit några dagars bloggpaus. Jag koncentrerar mig på att vara i livet och det är mycket som händer just nu. Mycket tankar och känslor. Idag har jag varit i Stockholm på ett möte som fick mig att tänka efter en hel del och i morgon kommer det bli ytterligare tankeväckande möten. På förmiddagen ska jag först till Sjukhuset och genomgå en vaccinationsutbildning för influensavaccinering. Jag har anmält mig till frivilliga sjuksköterskornas influensa kår! Jag själv kommer inte vaccinera mig eftersom jag anser inte det nödvändigt, då jag är en frisk människa i övrigt (trots att jag just nu känner mig som en riktig rishög).

Senaste dagarna har jag även frenetiskt ringt runt till ställen där de eventuellt kan ha några jobb att erbjuda då jag faktiskt inte tänker dra iväg till Norge igen på ett tag, nu gäller det att stanna kvar i det som är!

3 kommentarer:

  1. Härligt låter det Anne! :-) Kram från Liv

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får napp någonstans och blir kvar i det som är.

    SvaraRadera
  3. Tack! Ja, jag har faktiskt fått ett jobb, väntar nu bara på att se hur mycket jag får jobba där... räknar med att jobba mer en heltid i oktober...Men det är ett jobb som jag tar tillfälligt då jag inte vet vad jag vill jobba med som sjuksköterska...

    SvaraRadera