Så stort - 3 1/2 månad.

Egentligen är det så stort så jag inte skulle prata om nåt annat. Egentligen är det så. Jag har alltid sagt det finns ord för allt men jag tror de tagit slut nu.

Varje kväll när hon somnat så längtar jag till morgonen så jag kan få se hennes leende igen. Inte bara se utan höra hennes glädjetjut - ja, faktiskt. Hon somnar ungefär runt 21 på kvällen och vaknar runt 6 på morgonen och när jag kommer till hennes säng och säger godmorgon så tjuter hon till av glädje! Det är ju fantastiskt. Det är så stort. Det är så livs levande bejakande och bekräftande.

Hon pratar mycket vår lilla flicka och hon ler mycket och som sagt har hon börjat få tendens till att skratta högt. Snart kan jag göra den där leken där man liksom får henne att känna förväntningen i kroppen så det hissnar, ni vet. Jag säger: " Akta dig" Nu kommer mamma och ger dig storpussen och så tar jag några djupa andetag så hon ser och jag ser att hon hissnar av förväntning och sen pussar jag henne över hela kroppen upp till kinden och då blundar hon förnöjt och ler med hela kroppen samtidigt.

Hon kan vända sig på sidan nu och snart vänder hon sig väl helt om kanske. Hon tyckte inte om att ligga på mage tidigare men nu börjar hon även kunna gilla det lite mer.


Här kommer en bildkavalkad över senaste tidens händelser:
Girlpower i trädgården!

På badstranden i kvällsljus.



Hemma i skötrummet.

Favoritbild - på skötbordet.

Läsandes i Goboken om Wille. Hon älskar att titta i den boken. Den är precis anpassad efter hennes utvecklingsfas.


15 kommentarer:

 1. Va underbart :) Vilken jättefin liten tjej ni fick till slut <3

  SvaraRadera
 2. Madeleine Amdersson Trollborn28 juli 2014 kl. 02:01

  Underbart

  SvaraRadera
 3. Oh, vad kul att få se henne igen.......så himla fin hon är.
  Visst är det härligt när de skrattar och är med.
  Ha det fortsatt bra i värmen. Hälsningar Skåne.

  SvaraRadera
 4. Christina Thörnquist Bolg28 juli 2014 kl. 12:10

  Vilka fina bilder på er lilla tjej, hon växer och frodas.

  SvaraRadera
 5. Jag säger som de andra, vilka härliga bilder på dig och lilla Klara
  Mvh BM

  SvaraRadera
 6. HÄRLIGT ATT
  SER LYCKLIGA<3
  FINA KORT PÅ ER:-)

  SvaraRadera
 7. Ni är jättelika på första bilden, så roligt se :D

  SvaraRadera
 8. Mamma upp i dagen!!! Så himla söt!!!! /Helena

  SvaraRadera
 9. Så fint du skriver, vilka fina bilder, vad fina ni är!
  Har läst ditt mail. Måste smälta lite, tänka, har inte mått toppen på ett tag. Men tackar dig alldeles oavsett för att du vill mig väl, tänker på mig och vill ge mig råd. Jag återkommer. Stor kram till Klara och dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ska du smälta info. Det är ju ett tillskott som du kan ta för återhämtning sen vad det kan göra med andra saker vet nog ingen. Tack och kram till dig!!

   Radera
  2. PS. Egentligen gillar jag inte att ge råd men du sa att du ville Vera alla möjliga vägar och då tänkte jag att jag kan berätta om det jag känner till iaf. Kram

   Radera
 10. Så fint skrivet och vilka härliga bilder på er!
  Den där leken har vi precis börjat leka här hemma och det är så roligt! Lilla E riktigt tjuter av skratt när vi håller på och jag blir alldeles varm inombords - det finns inget vackrare ljud :)

  SvaraRadera
 11. Så underbart att se er Lyckliga:-) Jag är så glad för er skull:-) NJut av småbarnstiden. Jag har äntligen plussat:-) Jag tar 15 mg Prednisolon dagligen. När sänkte du Prednisolondosen? I vilken vecka? Önskar er all lycka till! Kram Maja

  SvaraRadera
 12. Så fin hon är, lilla underbara!

  SvaraRadera