Underbara älskade unge

Så fort jag får chansen försöker jag prata lite med henne. Dock sover hon mest, men senaste dagarna har hon varit mer social och idag, dagen innan sin 6-veckorsdag så gav hon mig ett leende efter en stunds flörtande från min sida. Det blir dn kontakt och det bara klickar till i hela kroppen, hjärtat och själen. Tänk, vi fick vårt levande barn! Hon är här och hon ler mot mig!

K väger idag 4055 gram och mår väldigt bra förutom magknip som hon får ganska ofta. Det är svårt att veta om de är normala, knipen eller något som vi borde analysera mer. Vi ska testa en annan ersättning så får vi se om det blir bättre. Igår började vi även med magdroppar. 

Just nu är det 17 grader varmt i skuggan och jag och K sitter under ett parasoll och lyssnar på vinden och en gök som hörs i söder. 
Här, inte så leende. Ganska varm och trött och alldeles underbart söt enligt mamma. 
K har fått ett smultronmärke under vänster öga. Det är den röda förhöjnaden. 
Den här bilden togs i söndags när vi hade besök av våra kära vänner från Uppsala! 


5 kommentarer:

 1. Har ni tagit reda på om hon är från ditt ägg?:-) söt!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till er söta tjej!
  Min lille kille hade också mycket magknip. Försvann när vi bytte till andra d-droppar. De oljebaserade från BVC kan tyvärr orsaka det. Prova med vattenbaserade eller sempers magdroppar med d-vitamin i.
  Det där med ersättning är svårt. Vi använder NAN H.A men det är ju så olika för alla.
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. Fina ni är! Magknip är vanligt. Båda mina barn har haft det, fram tills de var runt 3 månader. Neo fick Sempers magdroppar, men jag vet egentligen inte om det hade så stor effekt... Jag försökte att justera kosten lite också, men vill minnas att inte heller det gjorde någon skillnad. Ersättning har vi aldrig testat, men det kan helt klart vara klokt att prova något annat märke och se om magknipet ger med sig.
  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hon är ljuvlig lilla K!
  Lillebror hade också ont i magen. Får känslan av att väldigt många snåttingar har det. Provade allt - olika sorters magdroppar, strikt kosthållning och akupunktur. Ingen större skillnad. Till slut blev han äldre och magknipen försvann. Säkert kan olika knep hjälpa olika bäbisar, men mitt tips såhär i efterhand är att inte lägga alltför mycket tid och energi på det. I alla fall ångrar jag att jag gjorde det, särskilt all specialkost.
  Kramar (stora) K

  SvaraRadera
 5. Det där med magen är svår. Vår äldsta hade grymma plågor, fick droppar på bvc som inte alls gav effekt. Då som en skänk från ovan fick vi droppar från England. Luktade kräftlag, det innehöll dill. O vips försvann kniper på 3 dagar. Från att ha varit sömnlös i 3 månader till inget. Magiskt.

  SvaraRadera