3 veckor

Gulliga kära ni! Som hör av er och undrar hur jag har det. Jag har inte uppdaterat på länge. Det räcker ju egentligen med några rader så jag förstår faktiskt inte varför jag inte gjort det. Fick just ett sms från en läsare som undrar hur jag har det så nu ska jag skärpa till mig! 

Vi har det bra men ganska kämpigt med amningen. Vi var till amningsmottagningen i lördags och fick jättebra stöd där. 

Vi tillmatar henne med ersättning och urpumpad bröstmjölk. 
Då och då suger hon bra men aldrig utan amningsnapp. Idag på hennes treveckorsdag så är första gången som hon ammade på ena bröstet och släppte efter 30 min ca och visade att hon var mätt. Glädjande. 

Jag är väldigt utmattad mellan varven och har blandade känslor. Alla hormoner och alla andra känslor som är förknippade både med sorg och glädje. 

Vi har haft en del besök och fler vill komma och hälsa Klara till världen. Vi har fått så många gåvor och glädje och kärlek strömmar emot oss var vi än är! 

När Krister är ute och spelar möts han ideligen av glada människor som vill gratulera. 

Klara har gått upp jättefint i vikt och äter och sover bra! 
Igår invigde jag bärselen. Krister har använt den innan men nu var det första gången för mig. 

Såret efter operationen känns knappt längre. Nu är det mina ben som behöver bli starkare. Jag försöker komma ut på en promenad varje dag men orkar inte alltid. 

Jag lovar att skriva snart igen. 

Många kramar från Anne


6 kommentarer:

 1. Åh vad underbart att höra från dig Anne - som jag har undrat. Tänkt att din frånvaro kan bero på så mycket och undrat vilket av det de är. Det låter fullt rimligt att det är upp- och ner med känslor för dig. Det måste få ta tid att landa i allt det nya!

  Vad fin hon är Klara <3

  Själv går jag i väntans tider ordentligt nu.. Bf +2 idag. Hoppas att hon kommer ut snart!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Fint att se bilder. Jobbigt med amning! Inga bra råd att geförutom ta en dag i sänder, sov, gråt och skratta. Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt att se du, ni mår bra. Sköt om er å lycka till med amningen. Kram <3 Ulrica

  SvaraRadera
 4. Har tänkt på er så mycket och undrat hur ni har det. Glad att höra ifrån er, så skönt höra att allt är bra. Vi själva planerar för vårt 4 försök. FET kommer ske under juni månad. Hoppas det är vår tur nu. Jag är så glad för er skull! Njut! Klara är så fin! All lycka och kärlek till er alla! Kram Maja

  SvaraRadera
 5. OJ vad jag blir glad av att gå in på din sida!!! Du behöver inte lova någonting! Som du skriver, några korta rader så vi vet att du är okej är skönt för oss som läser (som du kan strunta i om du inte hinner, faktiskt) och nu har du gjort det. Tack så mycket! Och allt det där med hormoner och amning, känslor och vardag - det rättar till sig mer och mer när tiden går. Jag lovar! Det ÄR rörigt i början och det kommer svackor då och då. Men ju äldre hon blir desto tryggare blir ni med varandra. Det har med Tusse att göra är väl på ett helt annat sätt antar jag <3 Ta hand om dig och de dina! Stor varm kram!

  SvaraRadera