Vi som gillar fredagsmys

För varje självklart ni ger mig, fylls mitt hjärta med kärlek. För varje ord ni ger mig tillbaka, varje rakt budskap, var och en av er som stöder uppropet om nationella riktlinjer går från tanke till handling genom att trycka på en knapp. Var och en av er som gör det får mig att gråta av tacksamhet.  

Ni stödjer något viktigt. Ni som ställer er upp och säger, självklart ska detta stödjas, ni människor som kan skilja på fakta och magkänsla. Ni som lever närvarande i ert liv och i er omgivning. 

Tack till er som befinner er ute i livet, lever i livet – i världen och agerar och står upp för det som finns i er närhet. Det som berör er. Det brukar ju heta att om man ska kunna uppnå förändring behöver man börja med sig själv, fortsätt sedan med den som står närmast. Gör mot andra så som ni skulle vilja bli behandlad själv. De orden har inte varit mer sanna än just nu.

Visste ni att det är 364 000 människor på Facebook, som har tryckt på gillaknappen för ”Vi som gillar fredagsmys”?

Om det finns människor som gör sig mödan att trycka på den gillaknappen så borde det väl finnas fler än ni goda läsare som kan trycka på gillaknappen för uppropet om nationella riktlinjer för minskade fosterrörelser? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar