Orsaker

Någon skrev en olustig kommentar. Det är sällan jag får såna. Någon är anonym men det är helt klart någon som kände min far på något sätt. Denna någon har ingen aning om något uppenbarligen, annars skulle hen inte ha uttalat sig på det sättet. Men jag ber dig, du anonym, att sluta läsa min blogg, för det finns ingen vits med att du gör det helt enkelt.

Det finns orsaker till mitt så kallade svarttänk (gnäll) - det jag skrev om i mitt förra inlägg. Jag mår bättre nu efter att i drygt en vecka ätit Nor-Prolac igen. Jag är nästan 100 på att jag har förhöjt prolaktinvärde vilket medför en mycket tung känsla i hela kroppen - precis så. Låg vitalitet - alltså låg livskraft. Det är precis så jag känt hela sommaren. Trots min enorma eufori över Klara så har denna livskraft sugits ur mig. Nu känner jag att den är på väg att återvända. Livskraften. Jag ser livets möjligheter, mina möjligheter och jag gläds med andra och mig själv på ett helt annat sätt.

Jag har ännu inte talat med någon läkare om detta. Blodproverna togs den 24 augusti och jag fick ingen läkartid förrän 22 sept. Men eftersom jag har mått så dåligt så började jag själv äta medicinen igen som jag har i skåpet och det visade sig vara rätt val. Den 22 sept får jag reda på blodprovssvaret och om jag ska fortsätta med medicinen eller inte.

På söndag ska Klara döpas! Det ska bli så fint att få fira denna dag med vänner och släkt!

2 kommentarer:

  1. Anne... mitt tips till dig - svara aldrig den som skriver obehagliga eller elaka kommentarer. Det ger syre åt personen i fråga och det allra mest effektiva är att helt ignorera, HELT! Jag har fått ytterst få sådana kommentarer och är säker på att jag skulle fått fler om jag svarat på dem. Lägger inte ut dem heller. Vet det kan vara svårt ibland men... stålsätt dig. Kramar från J!

    SvaraRadera
  2. Håller med ovanstående. Ta bort, svara inte. Det är bara fegt och oartigt att skriva kommentarer som insinuerar och kryper sig på. Bort!!
    Grattis till din fina dotter och hoppas du fortsätter må bättre.
    Kram // Sarah

    SvaraRadera