Generositet och konsten att ta emot en gåva

Efter mitt förra inlägg och efter en status på Facebook har en del idéer väckts inom mig. Dock har inte dagen velat samma sak med mig som jag velat med den. Den började med att trilskas med mig och verkligen satte sig på tvären. Jag har försökt att få den på rätt köl igen och tillslut, äntligen landade jag vid pianot på nedre plan och skrev början till några sånger. En blev så gott som klar, vilket gladde mig.

Den här dagen har också min blogg blivit med annonser för att förhoppningsvis inbringa några pengar, som ska gå oavkortat till syskonförsök på IVF kliniken. Jag är egentligen inte så mycket för annonser och reklam, men jag tänker att jag kan kosta på mig att prova allt nu, utan att vara så förnumstigt eftertänksam. 

Den är dagen slutade med att jag fick ett fantastiskt erbjudande av en vän. Så fantastiskt att jag inte förstår hur någon människa kan vara så givmild. Jag ska nu våga mig på att ta emot hennes generösa förslag. Det är överväldigande. Det är svårt att ta emot en gåva. Särskilt eftersom jag länge trott att jag inte har förtjänat det. Det finns ord för sorg tycker jag men det finns inte ord för det jag känner till dig min kära vän och alla er som är så oerhört kärleksfulla mot mig och Krister. Jag vill en dag visa genom handling hur mycket jag uppskattar er. Jag tänker fortsätta skriva och fortsätta formulera det som ni ger till mig genom ord, kärlek och handling. Jag tänker lära mig fler ord - jag lovar.


6 kommentarer:

 1. Kikar in hos dig igen. Passar på att lämna en kram!

  SvaraRadera
 2. Hur kan jag som läsare göra för att du ska få mer pengar av dina annonser. Är inte så insatt i detta. Är det att gå in fler ggr per dag eller att klicka på annonserna? Jag vill gärna hjälpa er. Alla bäckar små...

  SvaraRadera
 3. Tack för era kommentarer och påhälsningar i min blogg :-) Vad oerhört glad jag blir att det finns så många som vill hjälpa. Tror inte jag får uppmana er att klicka på annonserna. Men nu gör jag väl det ändå... man klickar på annonsen. TACK!

  SvaraRadera
 4. Klart vi ska klicka! Om inte du får uppmana Anne, så kanske vi får göra det - eller? Hoppas vi ses på fredag - det vore en höjdare! Kramen // Cathy

  SvaraRadera
 5. Tack Cathy, ni får gärna uppmana till klickning :-) kram från mig

  SvaraRadera
 6. Bra! Ska försöka klicka varje dag, på så många annonser jag kan hitta. Allt för att Tusse ska bli storebror.

  SvaraRadera