Växande plantor

Det gror i krukorna på blombrädan. Basilika, oregano, bladpersilja och timjan. Intill väggen ute på gården står blåbärsplantan och väntar på att få komma ned i jorden och tomaterna intill växer så det knakar. Det är våra fina grannar som odlat tomaterna. Nu tar jag hand om tomaterna för nu har de fullt upp att ta hand sina två fina tvillingtjejer som föddes förra veckan.

Hos mig och Krister går livet på. Vi har ganska fullt upp med saker och ting. Vi jobbar på att få ihop ett bra sångprogram som vi kan uppträda med. Just nu innehåller programmet mest smäktande kärleksvalser. Kanske för att livet just nu är som en stilla vals. Vi dansar varsamt fram steg för steg.

6 kommentarer:

 1. Ah, härligt med kryddväxter! Har satt mina ute och de börjar så smått ta sig, äntligen... Spännande med blåbärsbuske, det ska jag absolut skaffa så småningom.

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att ha egna odlingar! *avis*

  SvaraRadera
 3. Åh! Vad härligt! Jag skulle vilja med men jag orkar aldrig hålla i det.
  Vi klarar knappt vattna de vanliga blommorna. Sjukhusvistelsen kostade för mycket och det andra med.
  Men en dag, sen, då :)
  Säger som Linda, *avis*

  Tänkt på dig hela helgen.
  Det är fint att du har K-ni är så fina tillsammans.

  Kram på du!

  SvaraRadera
 4. Hej vackra mammakvinna!


  Du har en award att hämta hos mig om du vill!

  SvaraRadera
 5. Att varsamt dansa fram på livets vingliga stigar tillsammans med någon man älskar och som delar det Ni gör... är styrka, kärlek och mod!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för era fina kommentarer! Har inte haft så mycket att skriva nu men det är skönt att ni läser det lilla jag skriver, nej icke att underskatta det lilla heller förstås! Det kan ju gå så fort med sina små plantor att de blir brända av solen, så det är helt förståeligt att man inte alltid lyckas med sin odling. Hade jag inte sett idag att squashplantorna i miniväxthuset höll på dö av törst så hade de varit döda i morgon :-(

  SvaraRadera