Begravning

Idag lördag den 21 maj är det begravning av Tusse. Krister har gjort en sån fin låt som ska vara inledningsmusik. Den är som en berättelse. Nästan för sorglig, men lyssnar man noga så kan man höra spring, lek och glädje.

Låten är som livet självt; Hopp, kärlek, glädje, lek, sorg, energi framåt, längtan och stillhet.

Det kommer bli en fin dag. Ni alla läsare finns med också i mina tankar så som jag vet att ni finns med oss!8 kommentarer:

 1. Kära Anne,
  jag är berörd av tonerna. Kan höra både sorg och spring och glädje men mest ser jag er lille pojke där uppe i Änglahimlen, när jag lyssnar. <3
  KRAM, vi ses sen, när vi har sovit och vaknat och kommit dit vi ska.
  Kärlek och kraft och ljus till er <3

  SvaraRadera
 2. Väldigt väldigt vackert! Jag blev berörd och sitter här med tårar i ögonen, det var så mycket kärlek i musiken. Här hos mig är det vackert väder, jag önskar att eran och Tusses dag ändå blir fin mitt i allt det sorgliga.
  Eva-Lena

  SvaraRadera
 3. Jocke säger att det hörs i musiken att han är ett lugn,arg och ledsen, det var som en berättelse. Jocke som en gitarrist lyssnar efter "kurvan" i musiken och kunde höra alla delar...

  /genom Eva-Lena

  SvaraRadera
 4. Jag har tänkt på er och tusse idag. oxå tänt ett ljus för honom! Stor kram till er

  SvaraRadera
 5. Otroligt vacker och stämningsfull musik! Hoppas begravningen blev som ni ville ha den.
  Varma kramar!

  SvaraRadera
 6. Tack fina ni för era kommentarer! Eva, så skönt att ha dig där igår! Eva-Lena, häftigt att Jocke hörde berättelsen! Förstår att du blev berörd, det blir jag varje gång jag hör den!
  lisis och Vocalissa, åh vad varm jag blir i hjärtat att ni, okända medsystrar som jag lite lärt känna via internet finns där och jag kan känna er närvaro! Tack för ljuset!

  SvaraRadera
 7. Jag är megaslut och skulle vilja skriva mer.

  Men jag lämnar en stor kram och omtanke!

  ---;---{@

  SvaraRadera
 8. Maria Koivisto9 juni 2011 kl. 13:52

  Å vad vackert synd att jag inte fick träffa Tusse jag som hade sett emot det en dag på Ferdinand på hösten när Krister ska vara där och uppträda.Men han har det bra där han är nu och leker.

  SvaraRadera